Home » General » високи 5 ужасяващи неща За кариерното развитие

високи 5 ужасяващи неща За кариерното развитие

 

# 5. Препоръки за професия Колони

забелязали ли сте, че може да има препоръчителна колона за всяка страна от вашата професия? Били ли сте още веднъж забелязали, че тези статии са написани с помощта на хора, които пишат за да живеят и не контролират кариера? Това ме плаши. Сега те не са хора от човешките ресурси, психолози или дори хора, които са “го направили”. Как тези хора разбират дали моето предимство е прехвърлимо? Как те знаят, че мога да намеря наставник без затруднения? И още нещо, защо са тези власти? Всичко, което казвам е, наблюдавайте самообявените професионалисти.

# 4. Професия треньори

Тези хора ме ужасяват, когато смятате, че половината от тях са хищни. Те са извън обикновените публични оратори, но материалът им за съдържание е толкова съмнителен, те ще трябва да дават дисплеи в костюма на глупака. Сега съм седнал с безброй класове по кариерно преподаване и няма да извикам тук Орехите на Планта, но бъдете много предпазливи за това, когото вие или вашата организация наемате като треньор по професия. Достоверните залози са тези, свързани с Insights (TM), Емоционална интелигентност и частни брандинг.

#три. Работни уеб сайтове

можете ли да разчитате на количеството интернет сайтове за работа, налични на пазара? CareerBuilder, Monster, HotJobs, Jobster, Vault – това е азбука супа от уеб сайтове, които поставят работа. Директорията на Alexa за заетостта обхваща над 1300 уеб сайта за работа! Лудост. И какво предпочитат те? Те наемат всички # 4 и 5, за да предоставят съдържание, което да ви помогне заедно с вашата професия! Техните технологии са загадъчни в момента и сега никой от тях честно не ти помага да си намериш работа! Това е седалката.

# 2. Твоят шеф

Този човек, който и да е той или тя, за кратко държи ключовете за финансовата ви жизнеспособност. Много често те са глупаци или притежават по-висока интелигентност от Dwight Schrute. Какво правят доброто? Те познават методи, за да се представят отлично на тези, които могат да ги популяризират. Те са политически разбираеми и се придържат към поговорката, че посредствеността се издига на върха. Шефовете, които не ме плашат са онези хора, които със сигурност са уверени в себе си, които трябва да намерят подходи, за да ви подкрепят поради факта, че оценяват способностите си. Те го претърсват, напредват и го пускат на основание, че те просто искат да бъдете триумфални, обикновено разбират, че това ще ги подобри в края на краищата. В моя опит това е около 5% от мениджърите на пазара ….

И нещо # 1, което ме плаши за прогреса на кариерата …

# 1. Вие

това е правилно, ме плашиш. Не защото сте всичко това смущаващо, но като се има предвид факта, че обикновено сте единственият човек или жена, които могат да ви прекратят да постигнете цялата си професия мечти. Разбира се, че # 2 може да има ръка, за да ви задържи за равно, но вие сте единственият, който може да ви позволи да бъде спрян. Ние живеем в една глобална никога не завършваща възможност. Не позволявайте на никой друг да те държи отново. Ти си първокласен. Бъдете най-добри. В случай, че не го направите, в крайна сметка ще разберете, че вие ​​сте модният знаменател във всяка професионална експертиза, която може да сте имали. Вижте защо това е ужасяващо?

Дейвид Уилямс е баща на springraise.Com професия, която споделя мрежата, в която хората навлизат в пълната си компенсация с течение на времето, за да видят как се развива кариерата им и да ги сравняват с хора с подобен произход.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *